Pearl Nails

Pearl Nails is een Nagelstudio gelegen aan Bloemerstraat 79 in Nijmegen.

Meer informatie over Pearl Nails in Nijmegen

Pearl Nails is een salon die gespecialiseerd is in het creëren van mooie nagels. Ze zijn weer open na de COVID-19 lockdown en volgen strikt de maatregelen en richtlijnen van het RIVM. Het hebben van mooie nagels is voor veel vrouwen een droom, maar Pearl Nails kan je helpen om deze droom werkelijkheid te maken. Ze zijn gevestigd in Nijmegen en je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 024 79 50 29 9 of 06 28 06 94 70, of via e-mail op info@vnpearlnails.nl. Het KvK-nummer van Pearl Nails is 66675537.

Wil je weten wat Pearl Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pearl Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pearl Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pearl Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Pearl Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pearl Nails

Bezoekers bekeken ook