Sen Nails & Spa

Sen Nails & Spa is een Nagelstudio gelegen aan Lange Hezelstraat 22 in Nijmegen.

Meer informatie over Sen Nails & Spa in Nijmegen

Nagelstudio Sen Nails & Spa heeft twee vestigingen in Nijmegen, namelijk aan de Lange Hezelstraat 22 en de Burchtstraat 61. Op dit moment is de vestiging aan de Burchtstraat 61 gesloten vanwege verbouwingen, maar je bent van harte welkom in de vestiging aan de Lange Hezelstraat 22. De openingstijden zijn als volgt: op maandag van 10:00 tot 18:00, van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 18:00 (op donderdag zelfs tot 20:00), en op zaterdag van 09:30 tot 17:00. Op zondag zijn ze gesloten. Om een afspraak te maken kun je het beste een bericht sturen via Facebook of Instagram. Vanaf 1 juli 2022 is er ook een vestiging aan de Burchtstraat 61, waar ze naast de behandelingen die ze in de Lange Hezelstraat aanbieden, ook luxe spa pedicures verzorgen. Bij Sen Nails & Spa kun je terecht voor verschillende behandelingen zoals gelnagels, acrylnagels, en gellak. Ze bieden ook manicures en spa-pedicure behandelingen aan. Voor meer informatie over de behandelingen en prijzen kun je de website bekijken of een bericht sturen via Facebook of Instagram. De salon is gevestigd in de Lange Hezelstraat, de oudste winkelstraat van Nederland, en de Burchtstraat in Nijmegen.

Wil je weten wat Sen Nails & Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sen Nails & Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sen Nails & Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sen Nails & Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sen Nails & Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sen Nails & Spa

Bezoekers bekeken ook