Lyna Nails Studio

Lyna Nails Studio is een Nagelstudio gelegen aan Koningstraat 4 in Nijmegen.

Meer informatie over Lyna Nails Studio in Nijmegen

Lyna Nails is een nagel- en spacentrum dat onlangs is geopend in de Koningstraat 4 in Nijmegen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals acrylnagels, gelnagels, BIAB-nagels en spa-behandelingen zoals manicure en pedicure. De prijzen variëren, afhankelijk van de gekozen behandeling. Ze hebben ook tijdelijke studentenkortingen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur, en op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag tot 17:00 uur. Je kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer +31 6 11 92 99 99.

Wil je weten wat Lyna Nails Studio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lyna Nails Studio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lyna Nails Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyna Nails Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Lyna Nails Studio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lyna Nails Studio

Bezoekers bekeken ook