Petra Maquiné

Petra Maquiné is een Nagelstudio gelegen aan Niersstraat 78 in Nijmegen.

Meer informatie over Petra Maquiné in Nijmegen

Schoonheids- en pedicuresalon Petra Maquiné is een plek waar je goed voor jezelf kunt zorgen. Behandelingen zijn alleen op afspraak en de openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt contact opnemen met Petra Maquiné via telefoonnummer 06-40819018, WhatsApp of Facebook. Als ze op dat moment bezig is met een behandeling, kun je een bericht achterlaten met je naam en telefoonnummer en dan belt ze zo snel mogelijk terug. Het is handig om te weten dat de salon op de eerste verdieping zit en er geen lift aanwezig is. Betalingen kunnen zowel contant als met pin worden gedaan. Voor vragen of een afspraak kun je het contactformulier invullen op de website van de salon. En tot slot, als je moeite hebt om de salon te vinden, kun je de interactieve kaart raadplegen.

Wil je weten wat Petra Maquiné verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Petra Maquiné of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Petra Maquiné? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Petra Maquiné het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Petra Maquiné reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Petra Maquiné

Bezoekers bekeken ook