Manic Manicures

Manic Manicures is een Nagelstudio gelegen aan Coehoornstraat 71 in Nijmegen.

Meer informatie over Manic Manicures in Nijmegen

Manic Manicures is een nagelstudio die veganistische en diervriendelijke manicures aanbiedt. Annemarije is de eigenaar van de studio en ze is gespecialiseerd in zowel klassieke looks als nailart. Ze werkt met een penseeltje en een kleurenpalet om jouw nagels om te toveren tot kleine kunstwerkjes. Sinds februari 2021 heeft ze haar atelier bij de ZaadeL Makerij in Nijmegen. Je kunt een afspraak maken voor een creatieve en diervriendelijke manicure. Als je meer voorbeelden wilt zien, kun je haar social media checken. De prijzen voor de behandelingen staan op haar website en je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail. Het adres van de studio is Coehoornstraat 71, 6521 CC Nijmegen.

Wil je weten wat Manic Manicures verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manic Manicures of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manic Manicures? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manic Manicures het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Manic Manicures reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manic Manicures

Bezoekers bekeken ook