MD Fantasy Nails

MD Fantasy Nails is een Nagelstudio gelegen aan Burchtstraat 132-A in Nijmegen.

Meer informatie over MD Fantasy Nails in Nijmegen

In onze salon in het centrum van Nijmegen kunt u uw handen en voeten laten verzorgen. Met verschillende nagelbehandelingen maken wij uw handen nog mooier en aantrekkelijker. U kunt kiezen uit behandelingen zoals gel-, acryl-, solar-Biab en dipping powder. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een simpele manicure of pedicure of voor het lakken van uw nagels. Onze klanten houden van ons werk en komen graag bij ons terug. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of neem contact met ons op.

Wil je weten wat MD Fantasy Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MD Fantasy Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MD Fantasy Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MD Fantasy Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar MD Fantasy Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MD Fantasy Nails

Bezoekers bekeken ook