Appec

Appec is een Softwarebedrijf gelegen aan Vondelstraat 79 in Nijmegen.

Meer informatie over Appec in Nijmegen

Appec is gespecialiseerd in maatwerk en begeleidt klanten bij het ontwikkelen van unieke websites en innovatieve apps. Ze zorgen voor zowel de code als het design, met als doel een gebruiksvriendelijk eindproduct. Hun passie voor technologie komt tot uiting in verschillende projecten, variërend van complexe systemen tot vooruitstrevende en gebruiksvriendelijke apps. Het team van Appec richt zich op het ontwikkelen van baanbrekende en toegankelijke software onder leiding van een dynamisch en jong team. Ze bieden ook onderhoud en designdiensten aan. Daarnaast hebben ze verschillende blogs waarin ze onderwerpen behandelen zoals de strijd tussen Epic Games en Apple en hoe je een app succesvol kunt marketen. Het bedrijf is klaar om jouw idee te lanceren.

Wil je weten wat Appec verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Appec of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Appec? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Appec het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Appec reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Appec

Bezoekers bekeken ook