Kilometerafstanden.nl

Kilometerafstanden.nl is een Softwarebedrijf gelegen aan Sint Annastraat 198 in Nijmegen.

Meer informatie over Kilometerafstanden.nl in Nijmegen

De AfstandsCalculator is een handige tool waarmee bedrijven en organisaties zelf de afstanden en reistijden kunnen berekenen. Het kan gebruikt worden voor het berekenen van woon-werkverkeer en het bepalen van postcodes binnen een bepaalde straal. De calculator werkt op basis van de ANWB routeplanner of de Google Maps API. HR-afdelingen en salarisadministraties maken veel gebruik van de tool, maar ook bedrijven die een globale afstandsmeting willen doen. De berekeningen worden uitgevoerd met een API-koppeling met één van de gekozen routeplanners. KilometerAfstanden.nl biedt ook andere tools en applicaties aan, zoals het genereren van postcodes en het berekenen van reiskosten. Ze bieden ook mapping en visualisatie services aan, waarbij bedrijfsdata op een interactieve PostcodeKaart op Maat kunnen worden geplaatst.

Wil je weten wat Kilometerafstanden.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kilometerafstanden.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kilometerafstanden.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kilometerafstanden.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kilometerafstanden.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kilometerafstanden.nl

Bezoekers bekeken ook