Textinfo B.V.

Textinfo B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Kerkenbos 1103 C in Nijmegen.

Meer informatie over Textinfo B.V. in Nijmegen

Textinfo is een bedrijf dat de technologie en kennis heeft om grote hoeveelheden data te transformeren en te presenteren, zodat gebruikers gemakkelijk informatie kunnen vinden. Ze noemen dit information empowerment. De tekst legt uit dat ondanks de vele IT-applicaties en externe bronnen die organisaties gebruiken, medewerkers nog steeds moeite hebben om de juiste informatie te vinden. Textinfo heeft ook in opdracht van het KOOP en het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties het open data platform data.overheid.nl ontwikkeld. Dit platform is geschikt voor landelijke overheidsorganisaties en decentrale overheden. Daarnaast heeft Textinfo recentelijk een visualisatie toegevoegd aan de website rijksfinancien.nl, genaamd 'Noodmaatregelen coronacrisis'. Ze hebben ook een dataportaal ontwikkeld voor de gemeente Nijmegen.

Wil je weten wat Textinfo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Textinfo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Textinfo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Textinfo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Textinfo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Textinfo B.V.

Bezoekers bekeken ook