10KB

10KB is een Softwarebedrijf gelegen aan Gorterplaats 10 in Nijmegen.

Meer informatie over 10KB in Nijmegen

Wij zijn 10KB, een jong softwarebedrijf in Nijmegen gespecialiseerd in webapplicatie ontwikkeling. Wij leveren maatwerk software voor verschillende doeleinden, zoals het automatiseren van interne processen, het ontwikkelen van op maat gemaakte platforms en het creëren van high-trafic applicaties. Ons team heeft expertise in alle aspecten van webapplicatie ontwikkeling, van conceptontwikkeling tot beheer. Wij streven altijd naar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid in onze webapplicaties en zijn flexibel en veelzijdig. Daarnaast hebben we oog voor technologie en gaan we graag complexe vraagstukken aan. We hebben trots op onze portfolio van innovatieve webapplicaties waarbij we waarde hebben toegevoegd voor onze klanten en eindgebruikers. Ons ontwikkelproces is professioneel en volgens de AGILE-werkwijze, waarbij we in nauwe samenwerking met de opdrachtgever werken. Ons kleine en krachtige team bestaat uit enthousiaste, creatieve en flexibele professionals die werken in een strakke organisatie met een perfecte balans tussen professionaliteit en plezier.

Wil je weten wat 10KB verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 10KB of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 10KB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 10KB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar 10KB reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 10KB

Bezoekers bekeken ook