Hexon B.V.

Hexon B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Jonkerbosplein in Nijmegen.

Meer informatie over Hexon B.V. in Nijmegen

Hexon BV is een bedrijf dat ICT diensten levert aan de automotive branche. Hun hoofdproduct, DV (voorheen Doorlinken Voorraad), is geïntegreerd in verschillende voorraadbeheersystemen en stelt bedrijven in staat om geautomatiseerd hun voorraad op internet te adverteren. Ze bieden ook leasevoorstellen aan van aangesloten partijen en hebben een nieuwe versie van de asconfiguratieweergave uitgebracht. Met een aansluiting op DV kunnen bedrijven hun gebruikte en nieuwe voorraad in het systeem van Hexon inlezen en vervolgens doorsturen naar gewenste portalen. Leveranciers van voorraadbeheerapplicaties en dealer managementsystemen kunnen DV integreren om de toegevoegde waarde van hun systeem te verhogen. Hexon heeft koppelingen gerealiseerd met verschillende portalen en hun contactinformatie is te vinden op hun website.

Wil je weten wat Hexon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hexon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hexon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hexon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Hexon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hexon B.V.

Bezoekers bekeken ook