Codicon

Codicon is een Softwarebedrijf gelegen aan Vossenlaan 191 in Nijmegen.

Meer informatie over Codicon in Nijmegen

Codicon is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Cyber Security en biedt goed beveiligde producten aan die voldoen aan de beste standaarden. Ze hebben multidisciplinaire professionals in dienst die breed inzetbaar zijn, van programmeurs tot scrum masters en van security officers tot product owners. Codicon is projectgeoriënteerd en kan van begin tot eind helpen bij projecten, dankzij hun interesse in projectmanagement en hun master in Informatiekunde. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het bouwen van mobiele apps voor zowel Android als iOS, het bouwen van betrouwbare en veilige backends voor online applicaties, het vertalen van bestaande designs naar frontend code, het bouwen van een uitgebreid CMS of CRM en het leveren van goed beveiligde producten met een diepgaande achtergrond in Cyber Security. Ze bieden ook een compleet pakket aan waarbij ze alle aspecten van een project uit handen nemen, van het design tot de hosting, van de data-infrastructuur tot de beveiliging, en van hardware tot software. Een aantal projecten die ze hebben gedaan zijn onder andere TOURtoDO, een app waarmee klanten hun eigen tour kunnen maken, KVW (goed doel), een product dat ondersteuning biedt bij het organiseren van kindervakantieweken, en Safe2Go, een app die bedrijven helpt bij het veilig leiden van bezoekers en leveranciers. Codicon heeft vaardigheden op het gebied van onder andere Cyber Security en Software Development. Het bedrijf wordt gerund door Luuk de Bruin en Solo Schekermans, beiden met een master in Computing Sciences en een bachelor in Informatica. Geïnteresse.

Wil je weten wat Codicon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Codicon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Codicon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Codicon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Codicon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Codicon

Bezoekers bekeken ook