eHealthfabriek

eHealthfabriek is een Softwarebedrijf gelegen aan Guido Gezellestraat 25 in Nijmegen.

Meer informatie over eHealthfabriek in Nijmegen

We willen hulp en ondersteuning leuker en creatiever maken door het ontwikkelen van apps, gaming en virtuele tools. Eén van onze apps, Crisisbuddy, wordt veel gedownload en is een herkenbaar product geworden voor gebruikers en diverse instellingen. Deze app helpt jongeren in psychische nood. Daarnaast hebben we de Helpende Gedachten App, waarmee je negatieve gedachten kunt overwinnen. Ook hebben we de DGT zelftest, waarmee je inzicht krijgt in je voorkeursgedrag en stijl van communicatie. De Crisisbuddy app vertelt je wat je moet doen in situaties waarin je het even niet meer weet. We werken samen met kind- en jeugdpsychiatrie Karakter en hebben verschillende partners. Je kunt contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website en op de sitemap kun je alle producten en publicaties vinden.

Wil je weten wat eHealthfabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eHealthfabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eHealthfabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eHealthfabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar eHealthfabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eHealthfabriek

Bezoekers bekeken ook