Teambeheer

Teambeheer is een Softwarebedrijf gelegen aan Gaffelstraat 29 in Nijmegen.

Meer informatie over Teambeheer in Nijmegen

Teambeheer biedt een totaalpakket voor dartsbonden, waarmee zij hun digitalisering en professionalisering kunnen bevorderen. Momenteel zijn er 32 dartsbonden in Nederland en België aangesloten bij Teambeheer. Als u interesse heeft in de diensten van Teambeheer, kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende testperiode. Voor vragen over ontwikkeling, onderhoud en systeembeheer kunt u contact opnemen met de IT Specialist via info@teambeheer.nl of 024-3229308. Daarnaast is de voormalig wedstrijdsecretaris van de Rivierenland Dartsbond verantwoordelijk voor communicatie, support en tester. U kunt ook met haar contact opnemen via info@teambeheer.nl of 024-3229308.

Wil je weten wat Teambeheer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teambeheer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teambeheer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teambeheer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Teambeheer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teambeheer

Bezoekers bekeken ook