Zorgdoc Nederland BV

Zorgdoc Nederland BV is een Softwarebedrijf gelegen aan Toernooiveld 100 in Nijmegen.

Meer informatie over Zorgdoc Nederland BV in Nijmegen

Zorgdoc.PRO is een oplossing voor het medicatiedossier in zorginstellingen en apotheken. Het verbetert de efficiëntie en kwaliteit van gegevens door verbinding te maken met het online Medicatie-PGD van de patiënt. Zorgdoc levert ook oplossingen voor het medicatiedossier waarbij de patiënt actief betrokken is, zoals Mediligentie, Logistiek en Overdracht, en biedt een persoonlijk dossier (PGO) voor de patiënt. Het HagaZiekenhuis heeft ervaren dat Zorgdoc.PRO hen ondersteunt bij de administratieve afhandeling en dat ze sneller en meer medicatieverificaties kunnen uitvoeren met de participatie van de patiënt via een eigen PGO. Daarnaast promoveert Denise van der Nat aan de Radboud Universiteit op onderzoeken naar de waarde van Zorgdoc verificatie & validatie voor zorgverleners en patiënten. Zorgdoc betrekt en verbindt de patiënt door praktijkoplossingen te ontwikkelen en hen een persoonlijk dossier (PGO) te geven. Zorgdoc.PRO levert oplossingen voor het medicatiedossier met focus op de onderdelen waar de patiënt actief bij betrokken is.

Wil je weten wat Zorgdoc Nederland BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zorgdoc Nederland BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zorgdoc Nederland BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zorgdoc Nederland BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Zorgdoc Nederland BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zorgdoc Nederland BV

Bezoekers bekeken ook