TopicDrive

TopicDrive is een Softwarebedrijf gelegen aan Hillekensacker 2151 in Nijmegen.

Meer informatie over TopicDrive in Nijmegen

Tegenwoordig kunnen eindgebruikers ook trainingen volgen van SAP Business One 9.2 op de SAP Business One Academy. De SAP Learning Hub is gratis en openbaar toegankelijk. Verder is er een schema vrijgegeven voor de patch releases van SAP Business One, waarbij verschillende patchlevels worden genoemd. Er wordt ook gesproken over het inschakelen van de xp_cmdshell extended stored procedure in SQL om gegevens vanuit het besturingssysteem uit te voeren of te schrijven. Daarnaast zijn er problemen gemeld met de dashboards van SAP Business One in combinatie met de laatste versie van Adobe Flash. Er wordt aangeraden om een downgrade van Flash uit te voeren als de dashboards niet meer werken. Verder wordt er gewaarschuwd voor een technisch conflict tussen Crystal Reports en bepaalde SAP Business One patches. Tot slot worden er nog enkele instructies gegeven voor het controleren van de consistentie op User Defined Tables in SAP.

Wil je weten wat TopicDrive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TopicDrive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TopicDrive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TopicDrive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar TopicDrive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TopicDrive

Bezoekers bekeken ook