MedIctcare

MedIctcare is een Softwarebedrijf gelegen aan Heyendaalseweg 61 in Nijmegen.

Meer informatie over MedIctcare in Nijmegen

Chiron is een tool die het raadplegen en doorzoeken van NANDA-i, NOC en NIC eenvoudig maakt, met mooie uitvoer via Zorgplannen. ICF+ biedt een heldere boomstructuur met ICF en verschillende uitbreidingen, met mooie uitvoer zoals een Functioneringsprofiel en ICF-schema. Omaha System+ is een tool om te leren werken met het Omaha-systeem, ideaal voor onderwijs en dagelijkse praktijk. Met de Chiron Zorgplanner krijg je toegang tot alle belangrijke verpleegkundige classificaties: NANDA-I, NOC en NIC (NNN) + ICF + Omaha System. MedIctcare is een bedrijf dat sinds 1999 bezig is met het automatiseren van classificaties in de gezondheidszorg. Naast software bieden ze ook cursussen aan over het gebruik van hun software en over classificaties en verpleegkundig redeneren. Ze staan voor zorginnovatie en onderwijs en zijn trots op hun producten, waaronder de Chiron Zorgplanner, ICF+ en Omaha System+. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@MedIctcare.nl of +31 24 2140066.

Wil je weten wat MedIctcare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MedIctcare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MedIctcare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MedIctcare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar MedIctcare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MedIctcare

Bezoekers bekeken ook