MyDesk

MyDesk is een Softwarebedrijf gelegen aan Molenveldlaan 106 in Nijmegen.

Meer informatie over MyDesk in Nijmegen

MyDesk CRM is een gebruiksvriendelijk CRM-systeem dat zowel onderweg als op kantoor kan worden gebruikt. Het helpt bij het verbeteren van de efficiëntie van organisaties door grip te bieden op klanten en prospects, het centraliseren van alle informatie op één plek en het bieden van inzicht in de resultaten ten opzichte van doelen. Met MyDesk kunnen verkoopactiviteiten, projecten, offertes en opdrachten worden beheerd, en kan er focus, inzicht en meldingen worden verkregen bij prioriteiten. Daarnaast biedt het systeem realtime rapportages en de mogelijkheid om informatie te delen en taken te verdelen met collega's. MyDesk CRM is geschikt voor MKB-bedrijven met 10 tot 100 medewerkers. Het implementatieproces omvat een analyse van de werkwijze van het commerciële team, strategisch advies voor een succesvolle implementatie, praktische training, het visualiseren van verkoopresultaten met Power BI en ondersteuning bij marketingactiviteiten. Verschillende salesteams hebben al positieve ervaringen met MyDesk CRM en prijzen de eenvoud en effectiviteit van het systeem. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met MyDesk.

Wil je weten wat MyDesk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MyDesk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MyDesk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MyDesk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar MyDesk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MyDesk

Bezoekers bekeken ook