Conscribo

Conscribo is een Softwarebedrijf gelegen aan Toernooiveld 100 in Nijmegen.

Meer informatie over Conscribo in Nijmegen

Conscribo is een online administratie software die speciaal is ontworpen voor verenigingsbestuurders. Het pakket biedt een geïntegreerde boekhouding, ledenadministratie en mailingfunctie, waardoor samenwerking met andere bestuurders mogelijk is. Conscribo werkt niet alleen op één laptop, maar kan door een onbeperkt aantal gebruikers met verschillende rechten worden gebruikt. Het is geschikt voor zowel kleine als grote verenigingen, met prijzen variërend van €10,95 tot €17,95 per maand (exclusief btw). Het pakket biedt een specialistische telefonische helpdesk en verschillende functies, zoals personalisatie van documenten en facturatiemogelijkheden. Klanten prijzen Conscribo voor de persoonlijke aandacht en snelle oplossing van vragen en problemen. Het bedrijf werkt samen met partners zoals Aanpoters Online Marketingbureau. Klanten kunnen een gratis proefperiode van 21 dagen starten.

Wil je weten wat Conscribo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Conscribo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Conscribo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Conscribo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Conscribo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Conscribo

Bezoekers bekeken ook