eValue8 B.V.

eValue8 B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Kerkenbos 1053 P in Nijmegen.

Meer informatie over eValue8 B.V. in Nijmegen

eValue8 levert cloudoplossingen voor het leveren van informatie op het juiste moment op de juiste plaats. Ze ontwikkelen innovatieve webgebaseerde applicaties voor digitale communicatie met doelgroepen. Ze bieden oplossingen voor narrowcasting, aanmeld- en wachtrijbegeleiding, ruimteverwijzing en -aanduiding. Deze oplossingen kunnen worden aangepast aan verschillende branches, zoals het onderwijs en de gezondheidszorg. Ze hebben merken zoals Onderwijsschermen®, Wachtkamerschermen® en Confrontatieschermen®. Ze hebben recente projecten uitgevoerd, zoals GAEV Dental en Huisartsenpraktijk De Netelier in Lier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met eValue8.

Wil je weten wat eValue8 B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eValue8 B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eValue8 B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eValue8 B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar eValue8 B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eValue8 B.V.

Bezoekers bekeken ook