BlueConic

BlueConic is een Softwarebedrijf gelegen aan Wijchenseweg 101 in Nijmegen.

Meer informatie over BlueConic in Nijmegen

BlueConic is een klantgegevensplatform dat privacycompliant data van de eerste partij in handen geeft van bedrijfsteams die de klantrelatie willen transformeren en groei willen stimuleren. Het platform biedt een geïntegreerd beeld van de klant en stelt gebruikers in staat om deze gegevens te activeren in de kernprocessen die worden gebruikt om bedrijfsgroei te stimuleren. BlueConic zorgt ervoor dat bedrijfsteams kunnen opereren op basis van gegevens om groei-initiatieven aan te sturen. Het platform biedt mogelijkheden voor marketing, klantbeleving en monetisatie. BlueConic heeft het vertrouwen van de leiders in de klantgegevensplatformindustrie en er zijn casestudies beschikbaar die laten zien hoe bedrijven hun gegevens van de eerste partij bevrijden met behulp van BlueConic. Daarnaast biedt BlueConic inzichten in de vorm van een eBook, waarin onder andere de vraag "Wat is een CDP?" wordt beantwoord. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met BlueConic om te zien hoe het platform kan helpen bij het transformeren van bedrijfsactiviteiten en het stimuleren van groei met behulp van gegevens.

Wil je weten wat BlueConic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BlueConic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BlueConic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BlueConic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BlueConic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BlueConic

Bezoekers bekeken ook