Teamscope

Teamscope is een Softwarebedrijf gelegen aan Transistorweg 7b in Nijmegen.

Meer informatie over Teamscope in Nijmegen

Teamscope heeft zich aangesloten bij StudyPages om onderzoekers te helpen bij het verzamelen en beheren van klinische onderzoeksgegevens. Met Teamscope kunnen onderzoekers gemakkelijk onderzoeksdata verzamelen, beveiligen en analyseren. Het platform biedt ook mogelijkheden voor het beheren van cases en het werken in teamverband. Teamscope is geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder klinische trials, patiëntenregistraties en het offline verzamelen van data. Het platform maakt gebruik van elektronische gegevensverzameling en biedt ook functionaliteiten zoals het verzenden van herinneringen naar patiënten en het delen van formulieren via een openbare link. Teamscope is veilig en voldoet aan de GDPR, HIPAA en 21 CFR Part 11. Het platform wordt vertrouwd door toonaangevende onderzoekers en biedt technische ondersteuning. Geïnteresseerden kunnen Teamscope gratis uitproberen.

Wil je weten wat Teamscope verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Teamscope of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Teamscope? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Teamscope het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Teamscope reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Teamscope

Bezoekers bekeken ook