smartocto Netherlands

smartocto Netherlands is een Softwarebedrijf gelegen aan Flavus 1 in Nijmegen.

Meer informatie over smartocto Netherlands in Nijmegen

Smartocto is een slim content-analytisch systeem dat is ontworpen voor nieuwsredacties, vertellers en andere contentmakers. Het doel is om nieuwsverhalen relevanter, impactvoller en winstgevender te maken. Met behulp van slimme tips en suggesties helpt Smartocto je om van data naar actie te gaan en de connectie te leggen tussen jou en je publiek. Het systeem biedt een virtuele assistent, actiegerichte inzichten op je verhalen en voorspellingen op basis van historische en real-time analyses van je content. Daarnaast introduceren ze het User Needs Model 2.0, een uitgebreid en duidelijk model voor audience-driven publishing. Klanten zijn zeer tevreden over Smartocto en prijzen de tool om zijn bruikbaarheid en inzichten.

Wil je weten wat smartocto Netherlands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van smartocto Netherlands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij smartocto Netherlands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je smartocto Netherlands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar smartocto Netherlands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. smartocto Netherlands

Bezoekers bekeken ook