EnginX

EnginX is een Softwarebedrijf gelegen aan Toernooiveld 100 in Nijmegen.

Meer informatie over EnginX in Nijmegen

EnginX ontwikkelt software waarmee ingenieurs sneller en slimmer kunnen werken. In het ontwerpproces van machines zijn vaak complexe en tijdrovende berekeningen nodig, waarbij verouderde datasheets vaak worden gebruikt. Door het implementeren van de software van EnginX en automatisering wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd, gestandaardiseerd en versneld. Dit betekent dat ingenieurs zich kunnen richten op steeds complexer werk, terwijl tijdrovende berekeningen en componentselectie geautomatiseerd worden. Dit zorgt ervoor dat het ontwerpproces klaar is voor industrie 4.0. De unieke functies van EnginX stellen gebruikers in staat om onder andere de beste onderdelen 10 keer sneller te vinden, ideale onderdelen te vergelijken, systemen te evalueren en optimaliseren, technische kennis te behouden en waarde te leveren vanaf dag één. EnginX streeft ernaar om technische informatie goed gestructureerd en direct toegankelijk te maken, zodat ingenieurs zich kunnen concentreren op intellectueel uitdagende problemen en automatisch worden ondersteund door berekeningen en conversies die voorheen uren handmatig werk kostten. EnginX werkt aan de toekomst van voedsel, energie en luchtvaart en biedt waarde vanaf de eerste dag.

Wil je weten wat EnginX verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EnginX of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EnginX? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EnginX het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar EnginX reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EnginX

Bezoekers bekeken ook