Mammacare software

Mammacare software is een Softwarebedrijf gelegen aan Professor Molkenboerstraat 14 in Nijmegen.

Meer informatie over Mammacare software in Nijmegen

Al acht jaar werken wij samen met Mammacare speciaalzaken en hebben wij de Mammacare software ontwikkeld. Deze software heeft een koppeling met Vecozo, waardoor het mogelijk is om in één klik te declareren en alle klantgegevens online inzichtelijk te hebben. Daarnaast is het gemakkelijk om nieuwe consulten toe te voegen. De software is ontwikkeld naar de behoeften en wensen van de Mammacare-specialisten, die voorheen veel handmatig werk moesten verrichten. Nu worden cliëntendossiers online opgeslagen en is er een beveiligde en 24/7 gemonitorde omgeving. De software is inclusief beheer, onderhoud en updates en heeft een online koppeling en realtime foutherkenning met Vecozo. De kosten voor het gebruik van de software bedragen €49,- per maand. Een gratis demonstratie op locatie is mogelijk en vragen kunnen online gesteld worden via het contactformulier of telefonisch op werkdagen tussen 08:00u - 16:30u.

Wil je weten wat Mammacare software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mammacare software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mammacare software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mammacare software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Mammacare software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mammacare software

Bezoekers bekeken ook