Wiering Software

Wiering Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Meijhorst 2464 in Nijmegen.

Meer informatie over Wiering Software in Nijmegen

Charlie II en Charlie the Duck, twee populaire games van Wiering Software, hebben beide een update gekregen. Charlie II is nu geoptimaliseerd voor modern hardware en kan gebruik maken van zowel OpenGL als DirectX. Ook is het geluidssysteem verbeterd en is het spel nu beschikbaar op Steam. Charlie the Duck is zelfs volledig herschreven om beter te werken op moderne computers. Hierdoor is het in de toekomst ook mogelijk om het spel naar Linux te porten. Daarnaast is het spel nu ook beschikbaar op Android en Steam. Wiering Software heeft ook een nieuwe website gelanceerd, waarop ze hun beste games presenteren. Er zullen binnenkort nog meer games worden toegevoegd.

Wil je weten wat Wiering Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wiering Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiering Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiering Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wiering Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wiering Software

Bezoekers bekeken ook