Triaspect

Triaspect is een Softwarebedrijf gelegen aan Groenestraat 72 in Nijmegen.

Meer informatie over Triaspect in Nijmegen

Triaspect is een organisatie die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorg. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals een kwaliteits- en veiligheidsmanagementsysteem genaamd TriasWeb, trainingen, calamiteitenonderzoek en organisatie- en beleidsadvies. Ze werken in verschillende branches binnen de zorg, waaronder geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, jeugdzorg, ambulance en dak- en thuislozenopvang. TriasWeb is een softwareplatform dat zorgorganisaties ondersteunt bij het melden van incidenten, inventariseren van risico's, uitvoeren van enquêtes, monitoren van klachten en borgen van verbeterplannen. Daarnaast heeft Triaspect een academie met trainingen gericht op het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van zorg. Ze bieden ook adviesdiensten aan, zoals het uitvoeren van quickscans op integrale veiligheid, begeleiden van teamanalyses en teamontwikkeling, opstellen van kwaliteitsrapportages en verzorgen van beleidsadviezen. Triaspect heeft verschillende referenties en is gecertificeerd volgens de NEN7510-norm. Ze zijn gevestigd in Nijmegen.

Wil je weten wat Triaspect verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Triaspect of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Triaspect? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Triaspect het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Triaspect reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Triaspect

Bezoekers bekeken ook