Atmosfeer

Atmosfeer is een Yogastudio gelegen aan Daalsehof 11 in Nijmegen.

Meer informatie over Atmosfeer in Nijmegen

Atmosfeer was een yogastudio in Nijmegen Oost, maar is in het najaar van 2020 gesloten. Ondanks het sluiten van de studio, blijft Atmosfeer als bedrijf bestaan en biedt nog steeds dezelfde diensten aan, zoals ZwangerschapsYoga en Kundalini yoga lessen, cursussen babymassage en massages gegeven door Jacqueline. Voor meer informatie over de lessen en het maken van een afspraak, kan er gekeken worden op de website of contact opgenomen worden met Jacqueline via telefoonnummer 06-36057919. Daarnaast is er ook een e-mailadres beschikbaar voor vragen of opmerkingen: hmk-verschuur@planet.nl. Het belangrijkste dat we nooit mogen vergeten, is dat er één ding is op de hele wereld waar we ons geen zorgen over hoeven te maken als we het niet vergeten. Als we alles vergeten, behalve dat ene, dan is er geen reden tot bezorgdheid. Maar als we aan alles denken, alles doen en niets vergeten, behalve dat ene, dan hebben we eigenlijk niets gedaan.

Wil je weten wat Atmosfeer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atmosfeer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atmosfeer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atmosfeer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Atmosfeer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atmosfeer

Bezoekers bekeken ook