Kundalini Yoga Nijmegen

Kundalini Yoga Nijmegen is een Yogastudio gelegen aan Schependomlaan 17 E in Nijmegen.

Meer informatie over Kundalini Yoga Nijmegen in Nijmegen

In de wekelijkse yogales wordt er gewerkt aan balans, concentratie, fysieke en mentale conditie door middel van dynamische yogaoefeningen, meditatie en ademhalingstechnieken. Elke les heeft een specifiek thema en er wordt gebruik gemaakt van een set oefeningen. De les wordt afgesloten met een meditatie en ontspanning. Er zijn twee docenten, Elwira en Marieke, die op maandag- en donderdagavond lesgeven in 2023. Voor aanmeldingen kun je contact opnemen met Elwira of Marieke via de opgegeven e-mailadressen.

Wil je weten wat Kundalini Yoga Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kundalini Yoga Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kundalini Yoga Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kundalini Yoga Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kundalini Yoga Nijmegen

Bezoekers bekeken ook