Autena Marine BV

Autena Marine BV is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Sint Teunismolenweg 48-F in Nijmegen.

Meer informatie over Autena Marine BV in Nijmegen

Autena is een betrouwbare leverancier van ICT- en navigatieoplossingen voor de binnenvaart. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief in deze sector en zijn constant op zoek naar de nieuwste technieken en vertalen deze naar praktische toepassingen aan boord. Ze leveren niet alleen de benodigde apparatuur, maar zorgen ook voor installatie en instructies aan boord. Daarnaast bieden ze ondersteuning via hun eigen helpdesk en kunnen ze apparatuur keuren. Autena deelt ook kennis en participeert in innovatieprojecten om de binnenvaart te helpen vernieuwen en concurrerend te blijven. Ze geloven dat transport sneller, schoner en transparanter moet worden en dat de binnenvaart efficiënter kan werken door het delen van informatie.

Wil je weten wat Autena Marine BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autena Marine BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autena Marine BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autena Marine BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autena Marine BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autena Marine BV

Bezoekers bekeken ook