smartcb computer services

smartcb computer services is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Laan van Oost-Indië 336 in Nijmegen.

Meer informatie over smartcb computer services in Nijmegen

Sm@rt computer services is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren, onderhouden, installeren en verkopen van computers, laptops en andere hardware- en softwareproducten. Ze bieden ook hulp bij softwarematige problemen via Teamviewer. Daarnaast kunnen ze ook storingen aan Apple Macintosh-systemen oplossen en upgrades uitvoeren. Het bedrijf heeft een stap-voor-stap-methode om tot een oplossing te komen, waarbij ze eerst een intakegesprek hebben, vervolgens een afspraak maken, de werkzaamheden uitvoeren en afronden als de klant tevreden is. Ze zijn gespecialiseerd in zowel Microsoft Windows als Apple Mac en hebben tevreden klanten die hun deskundigheid en snelle service waarderen. Het bedrijf adviseert ook back-upoplossingen zoals een externe harde schijf met goede back-up software of online back-up met Dropbox en Skydrive.

Wil je weten wat smartcb computer services verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van smartcb computer services of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij smartcb computer services? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je smartcb computer services het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar smartcb computer services reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. smartcb computer services

Bezoekers bekeken ook