Auti Building

Auti Building is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Zwanenveld 40-32 in Nijmegen.

Meer informatie over Auti Building in Nijmegen

Niek van Wel, een autist, onderzoeker en expert spreker, legt op eenvoudige wijze uit hoe hij als autist is gegroeid. Zijn eerste doel is autistische mensen helpen rustig te maken en duidelijk te krijgen wat zij willen in het leven. Zijn tweede doel is een gestructureerde toekomst te plannen met regelmatige inkomsten via werk. Het belangrijkste is om te zien wat er mogelijk is met autisme en hiermee te balanceren. Hij biedt gratis e-boeken met inzichten over autisme en een uitgebreid blog. Daarnaast biedt hij een gratis autisme coach programma aan, waarbij je 6 maanden lang wekelijkse coaching krijgt en samen van elkaar kunt leren. Ook is er een gratis e-boek beschikbaar voor je ontspannen toekomst. Niek van Wel belooft dat je over een half jaar een gemakkelijker leven zult hebben, met meer rust en energie. Hij moedigt aan om je echte leven te ontdekken, waarbij je je leven goed kunt regelen en meer lef krijgt om met anderen te praten en jezelf te begrijpen.

Wil je weten wat Auti Building verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auti Building of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auti Building? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auti Building het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Auti Building reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auti Building

Bezoekers bekeken ook