GRIJP!

GRIJP! is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Vredeman de Vriesstraat 24 in Nijmegen.

Meer informatie over GRIJP! in Nijmegen

Heidi heeft een bedrijf genaamd GRIJP!, waarbij ze zich richt op begrijpelijke communicatie. Ze helpt bedrijven met het implementeren van intranet en andere projecten die nieuw gedrag of een andere houding van mensen vereisen. Daarnaast biedt ze schrijfservices aan, zoals het schrijven van vakbladen, websites, persberichten en nieuwsbrieven. Ook kan ze ingeschakeld worden als extra communicatiespecialist bij grote projecten of wanneer een collega langdurig ziek is. Klanten zijn erg tevreden over Heidi's werk en prijzen haar flexibiliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en creativiteit. Ze is makkelijk in contact en reageert snel.

Wil je weten wat GRIJP! verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GRIJP! of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GRIJP!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GRIJP! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar GRIJP! reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GRIJP!

Bezoekers bekeken ook