Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group

Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Tweede Walstraat 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group in Nijmegen

Wij geloven dat organisaties veel kunnen winnen als ze beter begrijpen hoe gedrag ontstaat en hoe het veranderd kan worden. Daarom helpen wij organisaties zelfredzaam te worden op het gebied van gedragsverandering. Dit doen we door middel van inspiratielezingen waarin we succesvolle praktijkvoorbeelden delen en uitleggen wat gedragsverandering kan betekenen voor jouw organisatie. Daarnaast bieden we opleidingen aan op het gebied van gedragsverandering. Als je behoefte hebt om te sparren over jouw gedragsvraagstuk, kun je een gratis online spreekuur aanvragen waarin je een uur lang kunt brainstormen met gedragsexperts. We hebben verschillende merken, zoals de Behavior Change Academy waar je medewerkers kunt opleiden en tools kunt krijgen om zelf aan de slag te gaan met gedragsverandering. Bij Dijksterhuis & van Baaren zetten we gedragswetenschappelijke inzichten in om interventies en campagnes te ontwikkelen. Ook bieden we de mogelijkheid om een gedreven gedragspsycholoog in te zetten om jouw organisatie te versterken. Als organisatie of team is inzicht in je medewerkers cruciaal voor succes, daarom monitort Happiness Lab op een wetenschappelijke manier het welbevinden van medewerkers en ontwikkelt interventies om dit te verhogen. Daarnaast gaat een deel van ons rendement naar de Behavior Change Foundation, waarmee we kleine stichtingen en organisaties in ontwikkelingslanden ondersteunen bij het opzetten van effectieve camp.

Wil je weten wat Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Gedragsverandering.nl - Behavior Change Group reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gedragsverandering.nl – Behavior Change Group

Bezoekers bekeken ook