De Haas Marketing & Communicatie

De Haas Marketing & Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Berg en Dalseweg 277 in Nijmegen.

Meer informatie over De Haas Marketing & Communicatie in Nijmegen

Wij helpen bedrijven bij het benutten van omzetkansen door het begrijpen van doelgroepen en het vertalen van data naar inzichten. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe markten of het creëren van nieuwe kansen binnen bestaande doelgroepen, wij ondersteunen lokale en internationale bedrijven met effectieve marketing en creatieve communicatie. Onze uitdaging is om proposities met account based marketing principes bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen en korte- en langetermijndoelstellingen te koppelen aan ROI. Zowel inbound (content-based) marketing als traditionele outbound marketing kunnen hierbij een rol spelen. Onder de naam De Haas Business Creation and Development adviseren we B2B bedrijven op het gebied van marketing en communicatievraagstukken. We geloven dat B2B bedrijven vaak voldoende kennis en data hebben, maar dat er een vertaalslag naar doelgroepen ontbreekt. Met onze kennis en expertise analyseren we beschikbare informatie en ondersteunen we bedrijven met nieuwe inzichtgedreven marketingstrategieën en een succesvolle benadering van potentiële klanten. We leveren verschillende diensten om de verbinding tussen bedrijven en nieuwe klanten tot stand te brengen, zoals presentaties, workshops, trainingen, analyses en consultancy. We zijn een netwerkorganisatie en werken samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven die affiniteit hebben met B2B marketing en communicatie.

Wil je weten wat De Haas Marketing & Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Haas Marketing & Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Haas Marketing & Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Haas Marketing & Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Haas Marketing & Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Haas Marketing & Communicatie

Bezoekers bekeken ook