Autobedrijf Lammerts

Autobedrijf Lammerts is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Hatertseweg 160 in Nijmegen.

Meer informatie over Autobedrijf Lammerts in Nijmegen

Autobedrijf Lammerts is een garage die al sinds 1950 gevestigd is aan de Hatertseweg 160 in Nijmegen. Het bedrijf werd opgericht door Hein Lammerts en wordt nu geleid door Henny Lammerts en Peter Lammerts. Ze verkopen nu auto's van alle merken, niet alleen Peugeot, Honda en Seat zoals vroeger. Het klantenbestand is inmiddels verspreid over het hele land. Bij Autobedrijf Lammerts kunt u terecht voor periodiek onderhoud, reparaties en APK-keuringen. Ze hebben vakkundige monteurs en moderne apparatuur. Als u kiest voor een occasion van Lammerts, kunt u rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Ze hebben vakmensen in dienst die de occasions in topconditie afleveren en houden. Ze bespreken altijd alle werkzaamheden vooraf met de klant en zijn aangesloten bij BOVAG, wat garantie op uw aankoop betekent. Autobedrijf Lammerts is ook RDW-erkend en lid van de NAP.

Wil je weten wat Autobedrijf Lammerts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Lammerts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Lammerts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Lammerts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autobedrijf Lammerts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Lammerts

Bezoekers bekeken ook