Classic Car Clinic

Classic Car Clinic is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Groenestraat 174-A in Nijmegen.

Meer informatie over Classic Car Clinic in Nijmegen

Classic Car Clinic Nijmegen is in 1996 begonnen met het restaureren en repareren van klassieke auto's, met name uit de BMC stal van de jaren 1950-1980. Ze hebben veel ervaring opgedaan in het prepareren van MGB's, Sprites en Midgets en in het bouwen van fastroad- en racemotoren voor deze auto's. Ze hebben ook rally- en race-support gegeven aan klanten. Na ruim 20 jaar heeft Classic Car Clinic in 2017 zijn activiteiten gedeeltelijk afgebouwd. Ze richten zich nu voornamelijk op de revisie van motoren, versnellingsbakken en overdrives uit de BMC-stal, zoals de MG A, B, C en Midget en Austin Healey Sprite. Ze bieden ook race-preparatie aan voor deze motoren en versnellingsbakken, maar doen geen restauratie- en onderhoudswerkzaamheden of APK-keuringen meer. Ze zijn ook gestopt met de import van Carless Hiperflo racebenzines. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koen Weerheijm via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Classic Car Clinic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classic Car Clinic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classic Car Clinic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classic Car Clinic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Classic Car Clinic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classic Car Clinic

Bezoekers bekeken ook