Autoservice KwikFit

Autoservice KwikFit is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Marialaan 100 in Nijmegen.

Meer informatie over Autoservice KwikFit in Nijmegen

KwikFit heeft een hoge klanttevredenheidsscore van 8,8. Ze hebben monteurs die zijn opgeleid voor alle automerken en bieden de beste klantenservice. Klanten kunnen achteraf betalen voor de diensten. Momenteel is er een bandenverkoop met kortingen tot 25% tijdens de Banden 10-daagse. Het filiaal in Nijmegen aan de Marialaan 100 heeft een gemiddelde klantbeoordeling van 8,8. De vestigingsmanager is Yassir Aoulad Baktit. Hoewel sommige services niet beschikbaar zijn in dit filiaal, zijn ze wel beschikbaar in andere filialen in Nijmegen. Klanten hebben positieve beoordelingen achtergelaten, zoals dat ze snel en vriendelijk werden geholpen, en dat het personeel professioneel en flexibel is. Er is ook een negatieve beoordeling waarin een klant klaagt over de noodzaak om dure ruitenwissers te vervangen voor de APK-keuring. Tot slot biedt KwikFit verschillende autodiensten en is het de beste keuze voor APK-keuringen, autobanden en auto-onderhoud in Nijmegen.

Wil je weten wat Autoservice KwikFit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autoservice KwikFit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autoservice KwikFit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autoservice KwikFit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autoservice KwikFit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autoservice KwikFit

Bezoekers bekeken ook