Autorijschool Irene

Autorijschool Irene is een Rijschool gelegen aan Valkenaerhof 10 in Nijmegen.

Meer informatie over Autorijschool Irene in Nijmegen

Autorijschool Irene is al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor rijlessen in Nijmegen en omgeving. De rijschool is opgericht door Irene Giebels, maar wordt sinds 1999 gerund door haar nicht Melanie en haar echtgenoot Marc-Jan. De rijschool staat bekend om de persoonlijke benadering en geduldige instructie. Veel mensen hebben met plezier hun rijopleiding bij hen gevolgd, omdat ze de instructie perfect aanpassen aan de leerling en werken met een logische, stapsgewijze aanpak. Het slagingspercentage is bovengemiddeld en dit kan worden nagekeken bij het CBR. Daarnaast maakt de rijschool gebruik van de rijschoolsoftware van PlanGo, wat handig is voor zowel de rijschool als de leerlingen. In de PlanGo LeerlingApp kunnen leerlingen al hun afspraken, vorderingen en facturen vinden. Ze kunnen zich ook voorbereiden op de rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen, en zelfs hun theorie leren met lesmateriaal, video's, deeltoetsen en oefenexamens. Alles wat nodig is om het rijbewijs te behalen, is beschikbaar in één app.

Wil je weten wat Autorijschool Irene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Irene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autorijschool Irene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Irene

Bezoekers bekeken ook