ANWB Rijschool Nijmegen

ANWB Rijschool Nijmegen is een Rijschool gelegen aan Energieweg 25 in Nijmegen.

Meer informatie over ANWB Rijschool Nijmegen in Nijmegen

Bij de ANWB Rijschool in Nijmegen kun je profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste bieden ze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel aan. Daarnaast stemmen ze de autorijlessen af op jouw persoonlijke situatie en wensen. Ze hanteren de unieke ANWB Lesmethode, waarbij je start met een vrijblijvende proefles en op basis daarvan een persoonlijk lesadvies krijgt. Ze zijn zo overtuigd van deze methode dat ze zelfs een ANWB Examengarantie bieden. Als je niet slaagt na het aanbevolen aantal lessen, betalen ze je eerste herexamen. De ANWB Rijschool in Nijmegen is ook als tweede geëindigd in de Rijschool van het jaar 2022 verkiezing. Ze bieden ook rijlessen in elektrische auto's aan om bij te dragen aan minder CO2-uitstoot. Je kunt bij hen terecht voor een proefles en ze bieden verschillende opleidingen aan, zoals autorijlessen, aanhangerrijles, motorrijles, scooterrijles, camperrijles en rijtrainingen. Ze zijn flexibel met het inroosteren van rijlessen. Ten slotte hebben ze positieve beoordelingen van leerlingen en zijn ze al 25 jaar actief in de rijschoolbranche.

Wil je weten wat ANWB Rijschool Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ANWB Rijschool Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ANWB Rijschool Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ANWB Rijschool Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ANWB Rijschool Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ANWB Rijschool Nijmegen

Bezoekers bekeken ook