Rijschool Leswereld

Rijschool Leswereld is een Rijschool gelegen aan Takenhofplein 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool Leswereld in Nijmegen

Bij rijschool Leswereld begrijpen ze dat een gewone rijschool niet voor iedereen geschikt is. Of je nu last hebt van faal- of rijangst, ADHD of ADD, bij Leswereld zorgen ze ervoor dat jij je rijbewijs haalt en je zeker voelt op de weg. De lessen worden gegeven in een automaat, dus er worden geen schakelrijlessen meer gegeven. Tom Luijten is de rij-instructeur en samen met hem ga je ervoor zorgen dat je je rijbewijs haalt of neem je opfrislessen. Door de lessen zo laagdrempelig mogelijk te maken en genoeg tijd voor je te nemen, is succes gegarandeerd. Dit blijkt ook uit de positieve beoordelingen van eerdere leerlingen zoals Puck, Jalisa en Myrthe die allemaal geslaagd zijn voor hun rijbewijs. Bij Leswereld kun je terecht voor hulp door teruggebeld te worden, je vraag te stellen via het formulier of contact op te nemen via info@leswereld.nl of 06 - 22 98 16 14. Leslocaties zijn ook beschikbaar, inclusief uitdagende rotondes.

Wil je weten wat Rijschool Leswereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Leswereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Leswereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Leswereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool Leswereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Leswereld

Bezoekers bekeken ook