Rijschool Tempo

Rijschool Tempo is een Rijschool gelegen aan Leuvensbroek 1614 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool Tempo in Nijmegen

Rijschool Tempo Nijmegen is al meer dan 35 jaar een betrouwbare rijschool voor het behalen van je rijbewijs. Ze bieden directe rijlessen zonder wachttijd en de eerste proefles is gratis en vrijblijvend. Ondanks de coronacrisis en prijsverhogingen bij het CBR blijven de tarieven betaalbaar. De rijschool heeft een hoog slagingspercentage, biedt de mogelijkheid om online rijlessen in te plannen en heeft gespecialiseerde instructeurs voor faalangst-rijangst, ADHD-ADD en autisme. Daarnaast bieden ze een gratis online theoriecursus aan en is betaling in termijnen mogelijk. Rijschool Tempo staat bekend om kwaliteit en betaalbaarheid, met veel positieve reviews van tevreden oud-leerlingen.

Wil je weten wat Rijschool Tempo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Tempo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Tempo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Tempo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool Tempo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Tempo

Bezoekers bekeken ook