Rijschool NivoXL

Rijschool NivoXL is een Rijschool gelegen aan Sint Annastraat 221 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool NivoXL in Nijmegen

Rijschool NivoXL biedt verschillende lessen aan, zoals autorijlessen, motorrijlessen, bromfietslessen en aanhangerlessen. Voor de autorijlessen krijg je 26 lessen, inclusief examen en een gratis proefles. Daarnaast krijg je ook het PlanGo Pro Theorie pakket. Voor de motorrijlessen krijg je een startpakket met 12 lessen en de AVB en AVD examens. Bij de bromfietslessen krijg je lessen op een mooie Vespa met het hoogste slagingspercentage. En bij de aanhangerlessen krijg je 2 rijlessen, een praktijkboek en het praktijkexamen, wat zelfs in 1 dag kan worden gedaan. Rijschool NivoXL is ook te vinden op Facebook. En ze delen ook de namen van de geslaagde personen, zoals Nadine, Koen, Luuk, Siegfried, Naomi, Rihab en Nick, en Sterre. Als je snel en goedkoop je rijbewijs wilt halen, neem dan contact op met Rijschool NivoXL.

Wil je weten wat Rijschool NivoXL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool NivoXL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool NivoXL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool NivoXL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool NivoXL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool NivoXL

Bezoekers bekeken ook