024drive Rijschool

024drive Rijschool is een Rijschool gelegen aan Lankforst 4117 in Nijmegen.

Meer informatie over 024drive Rijschool in Nijmegen

Bij rijschool 024drive in Nijmegen en omgeving kun je terecht voor voordelige rijlessen tegen scherpe tarieven en flexibele tijden, zonder wachtlijsten. Ze hebben nu een speciale actie waarbij je 15 uur rijles en een praktijkexamen kunt krijgen voor €995. Je kunt direct beginnen met lessen, ook in het weekend of 's avonds. Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden om snel, veilig en met plezier te leren autorijden in Nijmegen en omgeving, kun je verder lezen of direct contact opnemen. Daarnaast kun je bij 024drive profiteren van het speciale actietarief van €54 per rijles of een volledig rijlespakket vanaf €995. Voor vragen of het aanvragen van een proefles of rijlespakket kun je het contactformulier invullen. De rijschool heeft een klantbeoordeling van 4,9 op basis van 129 reviews. Het adres van 024drive is Lankforst 4117, Nijmegen.

Wil je weten wat 024drive Rijschool verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 024drive Rijschool of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 024drive Rijschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 024drive Rijschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar 024drive Rijschool reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 024drive Rijschool

Bezoekers bekeken ook