Verkeersschool IKS

Verkeersschool IKS is een Rijschool gelegen aan Schoolstraat 132 in Nijmegen.

Meer informatie over Verkeersschool IKS in Nijmegen

Er is een rijschool genaamd Rijschool IKS met 38 jaar ervaring in het lesgeven in Nijmegen en omgeving. Ze hebben een hoog slagingspercentage en bieden verschillende soorten lessen aan, waaronder normale lessen, aanbiedingen en een verkorte rijopleiding. Ze zijn gespecialiseerd in faalangst en coaching en bieden ook een back-up rijschoolservice aan voor als je huidige rijschool verhinderd is. Daarnaast kun je bij hen terecht voor een second opinion. Ze bieden ook de mogelijkheid om je rijbewijs in 2, 4, 6 of 8 weken te halen. Neem snel contact met ze op voor meer informatie.

Wil je weten wat Verkeersschool IKS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool IKS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool IKS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool IKS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Verkeersschool IKS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool IKS

Bezoekers bekeken ook