Autorijschool Johan Bos

Autorijschool Johan Bos is een Rijschool gelegen aan Burgemeester Hustinxstraat 42 in Nijmegen.

Meer informatie over Autorijschool Johan Bos in Nijmegen

Autorijschool Johan Bos biedt als enige rijschool in de regio Nijmegen tweemaal per maand een complete theoriecursus aan op hun vestigingen in Nijmegen en Cuijk. De cursus bestaat uit 10 uur les, inclusief examentraining. Bij een rijopleiding voor auto, motor of bromfiets kunnen leerlingen via de PlanGo app oefenen en leren voor de theorie. Tijdens de theorielessen maakt de rijschool gebruik van de nieuwste technieken, zoals tablets waarop leerlingen theorievragen kunnen beantwoorden die aansluiten bij het theorie-examen. Er wordt ook een film getoond waarin het verloop van het theorie-examen bij het CBR wordt getoond. Het theorie-examen moet men zelfstandig bij het CBR afleggen. Er is ook een spoedopleiding beschikbaar waarbij de gehele cursus in twee intensieve dagen wordt doorlopen. De kosten voor een theoriecursus bedragen €87,50 en het inschrijven voor het theorie-examen moet men zelf doen via de website van het CBR.

Wil je weten wat Autorijschool Johan Bos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Johan Bos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Johan Bos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Johan Bos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Autorijschool Johan Bos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Johan Bos

Bezoekers bekeken ook