Rijschool Paul Lam

Rijschool Paul Lam is een Rijschool gelegen aan Molenweg 133 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijschool Paul Lam in Nijmegen

Verkeersschool Paul Lam is al meer dan 60 jaar een bekende rijschool in en rondom Nijmegen. Ze bieden rijlessen aan voor zowel het motor- als auto rijbewijs. Daarnaast verzorgen ze ook nascholing voor Code 95. De rijschool organiseert regelmatig theorielessen en cursussen ter voorbereiding op het auto en motor theorie-examen, evenals cursussen voor de nascholing van Code 95 en vrachtwagen theorie. De lessen worden gegeven op de locatie van Paul Lam in Nijmegen. De rijschool beschikt over een uitgebreid wagenpark en gediplomeerde instructeurs. Ze staan bekend om hun vriendelijke en persoonlijke benadering. Ook bieden ze opleidingen aan voor het behalen van een aanhanger rijbewijs en hebben ze online theoriecursussen beschikbaar. Kortom, Verkeersschool Paul Lam is een gewaardeerde rijschool met vele mogelijkheden en tevreden klanten.

Wil je weten wat Rijschool Paul Lam verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Paul Lam of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Paul Lam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Paul Lam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijschool Paul Lam reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Paul Lam

Bezoekers bekeken ook