Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA

Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA is een Rijschool gelegen aan Bloemerstraat 103 in Nijmegen.

Meer informatie over Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA in Nijmegen

Rijschool Correct is de oudste rijschool van Nijmegen en biedt verschillende diensten aan. Ze bieden een gratis proefles aan en hebben scherpe prijzen. Daarnaast organiseren ze een gratis theorie-weekend en bieden ze lessen vanaf 16,5 jaar aan onder de noemer "2todrive". Ze hebben ook instructeurs die opgeleid zijn om R.I.S. opleidingen te verzorgen en werken met een software om verkeerssituaties in beeld te brengen. Bij ongeveer driekwart van de rij-opleiding kun je een tussentijdse toets afleggen bij het CBR. Rijschool Correct heeft ook passende pakketten en als je je voor je 18e verjaardag inschrijft, krijg je de eerste rijles cadeau. Ze zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Ze hebben een ervaren team van instructeurs en een kantoor vlak bij plein 1944 waar de theorie-weekenden worden gehouden. Ze bieden ook de mogelijkheid om thuis of op school opgehaald te worden voor de lessen. Bij Rijschool Correct heb je altijd dezelfde instructeur en dezelfde auto. Ze zijn enthousiast en gedreven om jou te helpen het roze pasje te behalen.

Wil je weten wat Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coöperatieve Vereniging Autorijschool Correct UA

Bezoekers bekeken ook