Smits Opleidingen Nijmegen

Smits Opleidingen Nijmegen is een Rijschool gelegen aan Hogelandseweg 97 in Nijmegen.

Meer informatie over Smits Opleidingen Nijmegen in Nijmegen

Op de website van Smits Opleidingen wordt gebruik gemaakt van cookies en wordt benadrukt dat de website goed functioneert. Er worden verschillende beroepsopleidingen en nascholingscursussen aangeboden, evenals rijbewijzen voor vrachtwagens, logistiek en bedrijfsauto's met aanhangers. Er zijn positieve beoordelingen van klanten en er wordt aangegeven dat Smits Opleidingen direct en veilig op weg helpt. Er wordt ook vermeld dat er maatwerk en incompany oplossingen zijn en dat er diverse voordeelpakketten op maat beschikbaar zijn. Smits Opleidingen is een landelijke opleider met meer dan 45 jaar ervaring en ze bieden ook maatschappelijke ondersteuning door ervoor te zorgen dat leerlingen na het behalen van hun rijbewijs veilig thuiskomen. Er is een breed scala aan opleidingen en cursussen beschikbaar en er is de mogelijkheid om vragen te stellen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Smits Opleidingen Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smits Opleidingen Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smits Opleidingen Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smits Opleidingen Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Smits Opleidingen Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smits Opleidingen Nijmegen

Bezoekers bekeken ook