Verkeersschool Ingrid van Perlo

Verkeersschool Ingrid van Perlo is een Rijschool gelegen aan Binderskampweg 26 in Nijmegen.

Meer informatie over Verkeersschool Ingrid van Perlo in Nijmegen

Bij VIP Rijschool Nijmegen staat het plezier in rijlessen voorop. Ze zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, zodat je de lesstof makkelijker kunt opnemen. De instructeur die de proefles verzorgt, wordt ook je vaste instructeur en begeleidt je naar het praktijkexamen. Je wordt altijd thuis opgehaald en weer thuis afgezet na de rijles. Ook als je in Wijchen, Beuningen of een van de omliggende dorpen woont, kan je bij VIP Rijschool Nijmegen terecht. Ze hebben ook andere locaties, zoals Arnhem en Doetinchem. Je kunt een proefles plannen om kennis te maken met de lesmethode en je instructeur. Daarnaast bieden ze ook rijlessen voor scooters aan. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Verkeersschool Ingrid van Perlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Ingrid van Perlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Ingrid van Perlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Ingrid van Perlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Verkeersschool Ingrid van Perlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Ingrid van Perlo

Bezoekers bekeken ook